Topkapning & BESKÆRING

Topkapning er en teknik der bruges, hvis træerne ikke kan fældes i et stykke. Det er ofte tilfældet i haver, da man nemt kommer i karambolage med bygninger og blomsterbede.

Teknikken består i, at man klatrer op i træet og skærer det ned i små stumper, så der ikke anrettes skade på omgivelserne. Det er dog ikke en helt ufarlig beskæftigelse, så man bør tænke sig om mere end én gang, hvis man kaster sig ud i det som privat.

Topkapningsteknikken kan naturligvis også bruges, selv om man ikke ønsker at fælde træet, men kun vil have det stynet eller beskåret.

Vi kan derfor tilbyde beskæring af både unge og store, gamle træer, prydtræer. Det er ikke noget krav, at man kan komme op i træerne med stige, eller at man kan komme til med en lift.

Vi er altid klar til og give et uforpligtende tilbud på din opgave.

BESKÆRING af træer og buske

Er du glad for dine buske og træer?

Men fylder de for meget i haven, kan vi beskære dem. Behold dine buske og træer og få den plads i haven tilbage, som du havde engang.


Træpleje, i form af træbeskæring er hjørnestenen i ethvert vellykket træplejeprogram. Det er vigtigt at opretholde dit træs sundhed, stimulere vækst og bevare dets naturlige udseende, men hvis du forsøger at beskære dine træer selv, kan du ende med, at det beskæres forkert og forårsage alvorlig skade på dit træ.

Beskæring af træer er tæt på en kunstform. Videnskaben involverer en dyb forståelse af træbiologi, anerkender plantefejl og effektiv eliminering eller minimering af defekter uden at hindre træets vækst eller forårsage uoprettelige skader. Beskæres dit træ korrekt, er det med til at forbedre både dets sundhed og skønheden i dit landskab.

Benyt en professionel træbeskærer

Værdifulde fordele ved at benytte en professionel træbeskærer

Vi har 20 års erfaring og dyb biologisk ekspertise, når det kommer til træer og forstår, hvordan man udfører en professionel træbeskæring eller beskæring, der giver værdifulde fordele såsom:

  • Et sundere, stærkere træ med en forlænget levetid
  • Færre usunde, grimme og farlige grene/stammer.
  • Mere sollys, der giver mulighed for en frodig og smuk undervækst
  • Øget modstand mod skadedyr og sygdomme
  • Øget styrke til at forsvare mod storme og stærk vind.

Det er tid til at ringe til en professionel træbeskærer når:

  • Dit træ står for tæt på luftledninger eller andet.
  • Grenene er tæt på eller berører dit hus.
  • Du ser døde, grimme eller løse hængende grene
  • Du vil gerne have, at dit træ bliver formet for et mere æstetisk udseende.

Intet er vigtigere for os end sundheden og velstanden for dine træer. Kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig og dit træ.